WARSZTAT Z DIETETYKI
SPORTS DIETETICS WORKSHOP
DIETETYKA SPORTOWA
w Warszawie
NOWA OFERTA PAS MASTERCLASS
najbliższe terminy tego kursu:
6 października 2018 w Warszawie
osoby zdecydowane na udział prosimy o zapisanie
się
przez
formularz zgłoszeniowy
na warsztat i dokonanie opłaty
OPIS:
Najnowsze szkolenie PAS poszerzy twoją wiedzę z zakresu dietetyki
sportowej. Skuteczne i zdrowe dla organizmu rozwiązania żywieniowe na stałe
zagoszczą w dietach twojego autorstwa. Poprawiaj wyniki sportowe swoje i
swoich klientów. Nauczysz się jak selekcjonować produkty i składniki jak
najlepsi dietetycy. Szkolenie poprowadzi niezastąpiony Sebastian Kuliński.
CERTYFIKAT:
Każdy z uczestników otrzyma wyjątkowy dwustronny certyfikat PAS
MASTERCLASS SPORTS
DIETETICS WORKSHOP
potwierdzający udział w warsztacie, w języku polskim i angielskim.
Certyfikat wydawany jest bezpośrednio po szkoleniu!
WYMIAR SZKOLENIA:
1 dzień szkoleniowy,
5-8
h zegarowych plus przerwy (w zależności od liczby uczestników), planowane
rozpoczęcie od g. 10.00
PLANOWANE
MIEJSCE:
GŁÓWNA
SIEDZIBA PAS WARSZAWA – ul. ANDRIOLLEGO 1 (budynek Szkoły Podstawowej
nr 364),
mapka: www.pas.edu.pl/andriollego
Informacja szczegółowa o godzinie i miejscu zajęć jest wysyłana mailem w
środę wieczorem 3-4 dni przed zajęciami.
WYMAGANIA:
Uczestnikiem
warsztatu może być osoba, która:
1.
ukończyła 18 lat,
2. nie ma
przeciwwskazań zdrowotnych do udziału w warsztacie (podpisane
oświadczenie na karcie uczestnika);
3. jest już instruktorem lub mocno interesuje się tematem tego szkolenia.
PLANOWANI
PROWADZĄCY:
SEBASTIAN KULIŃSKI –
dietetyk; specjalista ds. dietoterapii; czołowy polski kulturysta,
reprezentant Polski, instruktor sportu w kulturystyce, sędzia kulturystyki
PZKFiTS, doświadczony instruktor i trener personalny, wykładowca i
egzaminator na kursach instruktora kulturystyki oraz trenera personalnego,
uzyskał m.in. tytuł Mistrza Polski oraz
vice-mistrza Polski (kulturystyka klasyczna).
CENA:
490 zł
PROMOCJA:
350 zł brutto
(zawiera: zajęcia teoretyczne, wynajem obiektów, materiały od
prowadzących zajęcia, certyfikat ukończenia szkolenia).
Dla chętnych wystawiamy fakturę za udział w warsztacie, prosimy o taką
informację mailem na adres kursy@pas.edu.pl
.
Istnieje możliwość sfinansowania warsztatu przez zakład pracy kursanta lub
inne podmioty.
RAMOWY
PROGRAM
-Zasady żywienia sportowców
-Piramida Żywieniowa dla sportowców
-Dieta w praktyce u Trenera
-Napoje i nawadnianie w trakcie wysiłku
-Równowaga Kwasowo-Zasadowa
-Maro składniki w zależności od dyscypliny
-Dieta wysokowęglowodanowa i niskowęglowodanowa
-Obliczanie zapotrzebowania na poszczególne składniki
ZGŁOSZENIA
4 dni przed warsztatem lub do wcześniejszego wyczerpania limitu miejsc
1. wypełnić elektroniczny formularz zgłoszeniowy
na warsztat
2. dokonać pełnej opłaty na konto bankowe:
POLSKA AKADEMIA SPORTU
ul. Andriollego 1, 01-494 Warszawa
mBank (BRE
BANK WBE/Łódź) 72 1140 2004 0000 3602 7746 3005
tytułem: DIETETYKA SPORTOWA, imię i nazwisko kursanta
- spełnienie 1 i 2 pkt. gwarantuje miejsce na warsztacie,
- konsument wypełniając elektroniczny formularz zgłoszeniowy wyraża zgodę na
przesyłanie danych dotyczących umowy zawartej na odległość za pośrednictwem
adresu email podanego w tym formularzu.
Dodatkowe informacje i uwagi organizacyjne
- liczba miejsc jest ograniczona,
- o przyjęciu na warsztat decyduje kolejność nadesłanych zgłoszeń i wpłat,
- z uwagi na ewentualne zmiany (miejsce, godziny itp.) prosimy sprawdzić
informacje o warsztacie wysłane do zapisanych osób na maila na 3 dni przed
rozpoczęciem zajęć,
- uczestnicy zgłaszają się do szatni 15 minut przed rozpoczęciem zajęć,
- zgodnie z art. 27 ustawy o prawach konsumentów z dnia 30 maja 2014r.
konsument ma 14 dni na odstąpienie od umowy zawartej na odległość z
zastrzeżeniem art. 35 oraz art. 38 ust.1 i art. 38 ust.13,
- organizator zastrzega sobie możliwość odwołania warsztatu ze względu na
zbyt małą liczbę chętnych,
- regulamin warsztatów PAS MasterClass na stronie organizatora w zakładce
dokumenty.
INNE TEMATY związane z ŻYWIENIEM W PRZYGOTOWANIU:
ANALIZA WYNIKÓW KRWI
-Morfologia krwi jako najczęstsze badanie diagnostyczne
-Wskazania do wykonania badania morfologii krwi
-Sposób przygotowania do badania
-Opis badania
-O czym świadczą podwyższone lub zbyt niskie próby wątrobowe?
-Kiedy wykonujemy badanie estrogenu
-Badanie moczu - podstawowe informacje
ZAKOŃCZONY CERYFIKATEM:
PAS MASTERCLASS DIETETIC WORKSHOP – ANALYSIS OF BLOOD RESULTS
LOW CARB
-Rola węglowodanów
-Ketogenna dieta
-Podział diet LC
-Rola Glukagonu
-Cel diet LC
ZAKOŃCZONY CERYFIKATEM:
PAS MASTERCLASS DIETETIC WORKSHOP – LOW CARB
DIETA TŁUSZCZOWA ZWANA OPTYMALNĄ
-Główne założenia diety
-Plusy i minusy
-Suplementacja w DT
-Rodzaje diety
-Tłuszcze nienasycone
-Tłuszcze nasycone
-Różnice miedzy Low-Carb a dieta tłuszczowa
ZAKOŃCZONY CERYFIKATEM:
PAS MASTERCLASS
DIETETIC WORKSHOP – OPTIMAL FAT DIET
GŁODÓWKA JAKO DIETA SPECJALNA
-Wpływ postów/głodówek na sylwetkę potocznie nazywany 'IF’
-Celowość postu
-Skąd pomysł by zacząć pościć?
-Różne oblicza postu i post przerywany
-Jaki jest wpływ postu na organizm?
-W jaki sposób wprowadzać post by czerpać z niego korzyści?
-Kto z poszczenia może odnieść największe korzyści?
-Kto pościć nie powinien?
ZAKOŃCZONY CERYFIKATEM:
PAS MASTERCLASS
DIETETIC WORKSHOP – STARVATION DIET
ODŻYWIANIE W JEDNOSTKACH CHOROBOWYCH
-Podstawy leczenia dietetycznego,
-Rola prawidłowego żywienia w profilaktyce zdrowotnej,
-Nadciśnienie tętnicze,
-Otyłość,
-Zaburzenia hormonalne,
-Cukrzyca typu 2,
-Inne.
ZAKOŃCZONY CERYFIKATEM:
PAS MASTERCLASS DIETETIC WORKSHOP – NUTRITION IN DISEASES